لرد کریشنا که یک خدا است و خدای عشق و صلح میباشد در کودکی تجربه عجیبی داشت.
به او سم خوراندند تا جانش را بگیرند ولی سم پوست بدن او را آبی کرد و او زنده ماند تا به رسالت خود بپردازد.
او را به صورت یک جوان پسر که سرتاسر بدنش با رنگ آبی پوشانده شده و فلوتی به دست دارد تصویر می کنند.
ذکر beeja ، bhaja که شاید به گونه های دیگر هم نگاشته میشود من را یاد «بهجت» فارسی با تلفظ مشابه می اندازد.
آیا شیعه صفوی از هندوستان آمده ؟
نکته قابل توجه این است که در هندوستان یک فرقه بینابینی به نام سیک وجود دارد که آموزه های اسلام و هندو را ترکیب کرده است.
خانواده من که خودشان را شیعیان اصیل و نه صفوی میدانند به لفظ مسلمان قناعت می کنند و نمیگویند ماشیعه ایم!
خانواده من به بچه های خود از کودکی می آموزند که شیعه و سنی فرقی ندارد و ما مسلمانیم اگرچه تفاوتشان با سنی ها در این است که توسل را قبول دارند. البته هنوز دقیقا نمیدانم آیا سنی ها واقعا توسل ندارند؟
خانواده من ، که خود را مسلمان می دانند اول به امور خود و خانواده و بستگان رسیدگی می کنند و اگر چیزی باقی ماند نذری می دهند ! معمولا به نذری دادن نمیکشد!!
این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.
زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.
همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.
این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.
مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!
اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.
همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.